Portfolio
Bel ons op: +31-(0)184-411776

MODERNE STADSVILLA


Een actief en eigentijds gezin (vader, moeder, twee kinderen) met gevoel-voor-wat-mooi-is-in-het-leven, kocht een gymzaal midden in de stad. Ze wilden “een echt familiehuis om in te leven”. De opdracht: transformeer een oude gymzaal tot een comfortabele en moderne stadsvilla.
Het werd een ontwerp dat bij het gezin past: robuust maar toch luchtig. Vertaald in beton, staal, en vooral veel licht. Door de hoge ramen lopen buiten en binnen bijna naadloos in elkaar over. De tuin werd ook aangepakt en is een integraal onderdeel van de woonbeleving. In de gym kunnen alle gezinsleden zich actief uitleven en op de chill-spot gamen de kinderen met hun vrienden.
Het kantoor op de bovenetage heeft zicht op de woonkamer; zo hebben de ouders contact met de andere gezinsleden, ook als zij aan het werk zijn. We hielden het ontwerp bewust strak, rustig en overzichtelijk. Dit gaf de bewoners de mogelijkheid om met accessoires hun eigen ‘touch’ aan te brengen. Met als resultaat een fraaie mix van functie en esthetica

360 Design Group
Baanhoek 11
3361 GA Sliedrecht

T: +31-(0)184-411776
I: 360designgroup.nl
E: info@360designgroup.nl

Bel mij

Wij bellen u terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Verzenden