Team 360
Bel ons op: +31-(0)184-411776

Team 360

Met ons team van hardwerkende professionals pakken we elke opdracht van A tot Z aan. Vanaf de allereerste ideeën tot en met het naambordje op de voordeur: wij regelen het voor u. Dat doen we ‘bij u op het werk’ maar zeker ook ‘bij ons op ons kantoor’. Daar worden de planningen gemaakt, de vaklui aangestuurd en de deadlines en budgetten bewaakt.

Heeft u een café, een restaurant, hotel of andere horeca-gelegenheid? Dan weten we dat snelheid geboden is. Immers, een dag gesloten, is een dag niets verdiend. In dit soort situaties gaan we desnoods dag en nacht door.
Heeft u een school? Dan weten we alles van kindvriendelijk, veilig en ergonomisch meubilair. En we weten hoe het interieur kan bijdragen aan leerprestaties en ‘je happy voelen’.
In een zorginstelling zijn bewegwijzering en hygiëne belangrijk. En in een woning gaat het om een warme en comfortabele leefomgeving na een dag hard werken.
Wij realiseren niet alleen interieurs, we denken er ook over na. Samen met u.

We adviseren, helpen en denken met u mee. Samen met onze vakspecialisten. Net zolang totdat u het gevoel hebt dat alles klopt en past als een maatpak.

360 Design Group
Baanhoek 11
3361 GA Sliedrecht

T: +31-(0)184-411776
I: 360designgroup.nl
E: info@360designgroup.nl

Bel mij

Wij bellen u terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Verzenden